18.07.2010

Simdi esim dostum beni cirkinim saniyor, hastayim hic kimse bilmiyor.

Bu hasta olmak cok igrenc bisey, hele de yaz aylarin da. Ne sicaga geliyosun ne soguga.
Hastaligin en nefret ettigim tarafi da kafam acayip bulanik oluyor. Böyle bi cümlenin basiyla sonu arasina ne sıkıstıracagım hic belli olmuyor. Biseye basliyorum basladigim seyi birakip baska bisey yapiyorum sonra önce yaptigim seyi unutuyorum falan. Simdi de dogru düzgün yazamiyorum. ama ben anladimki benim kafa saglam degil, cok cabuk etkileniyor her seyden. Bogazimda iki virus ciri atiyor diye sen ne diye kendini kaybediyosun be mal kafa!? Kendini bozmaya yer ariyor resmen..  Gecen sene de kafayi siyirmistim, psikologa falan gittim.. sonra kendi kendine gecti..  Nasil geldi nasil gecti anlamadim, annemin tek yorumu sen cinlenmissin oldu, babam hic sallamadi.. Neyse ki gecti.. zaten bi kafa var, oda giderse...

Böyle hastalaninca kendimden igreniyorum bide, böyle acayip cirkin his ediyorum kendimi ve haksiz da degilim. gözler kaymis, makyaj sifir, burun kapali oldugu icin agiz acik, bide terlemek, ve en kötüsü burunun altin da cikan nezle yarasi.. Bu hal de markete gittim, bi de kimi göreyim.. eskiden hoslandigim cocuk.. eskiden hoslanilmis biri olsada bu halde karsisina cikmak istemiyo insan. Basta görmemezlikten geldim belki hemencik alacagimi alir kacarim diye ama olmadi öyle, pst sst diye seslendi mal naber nasilsin falan derken mecburen yüzümü cevvirdim. Cocugun gözlerinde resmen buna nolmus lan ifadesini gördüm! igrenc bi duyguydu. o sormadan söyledim hasta oldugumu, sonra da vinn.. Kasa da arkamda duruyodu ama hic farkinda degilmis gibi yaptim, bide yakindan görmesine gerek yok..
Aslinda hastayken bu agiza takilan zimbirtilarin takilmasi mecburi olsun istiyorum, en azindan insanin yuzunun yarisi kapali oluyo o hasta cirkinligi kapanmis oluyor.


Evde kahve buldum, gömü bulmus kadar sevindim.. meger filtre kahvesiymis.. ama süzgecle falan hal ettim.. aklimi seveyim, bulansa da tikir tikir calisiyor :) paranin gözü ciksin..
Hastaligin igrenc yanlarindan biri de duygusallik, ara ara bir corba yapanim yokki iceyim uy aney aney ölmisem gömen yok moduna giriyorum.. ama en kötüsü kafa gitmesi, bak bu yazinin da kici basi belli olmadi.. 

1 vidividi:

yıkıcı tutku dedi ki...

ne yorum yazayım lan bu yazıya:)tamam akşam yazıyı alıp elden geçiriym sana iade edeyim bakalım öyle yorum yapabilir miyim... ayrıca referandumda boykota destek bekliyorum, http://cengizchefikir.blogspot.com/ adresindeki refreandumla ilgili yazılarda gerekçlerim var...

Blogger tarafından desteklenmektedir.